X شاهد فيديو مراحل التصنيع

مرحلة التعبئة و التوزيع :

تغلف كل وجبة بإحكام و تعبأ تحت أعلى درجات النظافة والتعقيم

Packaging & Distribution : :

Individual packs are packed in cartons. Cartons are then sent throughout the county and overseas to a store near your house.

مرحلة إضافة النكهات :

هذه المرحلة التي نقوم فيها بإضافة نكهاتكم وبهاراتكم المفضلة، ومن ثم تغلف وتعبأ بإحكام.

Flavouring Stage :

This is the stage at which we add your favorite spices and flavourings to the noodle block and pack them in airtight wrapping.

مرحلة التبريد :

في هذه المرحلة، تمر القوالب بمرحلة التبريد وبعد أن تصل الإندومي لدرجة الحرارة المناسبة تنقل إلى مرحلة التغليف.

Cooling Stage :

In this stage, coated noodle blocks are cooled. After the blocks reach the right temperature, it goes for packaging.

مرحلة القلي الخفيف :

يطهى كل قالب في زيت نخيل عالي الجودة لضمان استخدام اقل كمية من الزيت.

Light Frying Stage :

Each block is cooked with excellent quality palm oil ensuring minimum quantity of oil is used.

مرحلة التشكيل على هيئة قوالب :

تطوى الخيوط المموجة بعناية ويتم تقطيعها على شكل قوالب معينة وبوزن محدد.

Block Formation :

The thin wavy strips are then carefully folded and cut into blocks of precise shape and weight.

مرحلة التعريض للبخار :

يتم تعريض خيوط الشعيرية للبخار الذي تصل درجة حرارته الى ١٠٠ درجة مئوية لطهيها جيداً ليتحد النشاء مع الجلاتين.

Steaming Process :

The long wavy noodle strips are then steamed at 100o C to get well cooked gelatinize and starch combine.

مرحلة تقطيع وتمويج العجينة :

تقطع الصفائح على شكل خيوط شعيرية رفيعة وتموج لكى تأخذ شكل الشعيرية سريعة التحضير.

Cutting and Waving:

The dough sheets are finely cut into strips and waves are added to get that unique isntant noodles look.

مرحلة كبس العجينة :

في هذه المرحلة، يتم كبس العجينة حتى تصبح بشكل صفيحة من العجين لجعلها أسهل للقطع والتمويج.

Dough Compression :

In this stage, we press the dough till it becomes a sheet of dough to make it easier for cutting and waving.

مرحلة إعداد العجين :

بعد تاكيد قسم مراقبة الجودة عن جودة خليط الطحين، فأنه يتم إضافة الماء والمواد الأولية ليتم عجن الخليط .

Dough Preparation :

Once our quality control confirms the flour mixture is perfect, water and ingrideint are added and the dough is kneaded to make sure that each bite of indomie noodles hives you that yummy taste.

مرحلة اختيار القمح :

توجد أنواع مختلفة من القمح ونحن في إندومي نحرص على إختيار أجود أنواع القمح للحصول على دقيق القمح الفاخر.

Wheat Selection :

There are different types of wheat and in indomie we carefully the finest wheat to get premium wheat flour.